Onze aanpak

Energie is een ‘hot issue’

Tijdens gesprekken met onze opdrachtgevers merken we het: energie is een ‘hot issue’. De vraag aan tafel bij een klant is altijd: hoe kunnen wij op ons energieverbruik besparen? Ons antwoord; “Door te investeren in apparatuur en klimaatinstallaties welke op een ‘slimme’ manier met energie omgaan. Zo wordt niet alleen het milieu gespaard maar ook de kosten van energieverbruik worden aanzienlijk verlaagd. Cruciaal hierbij is het regelmatig onderhouden van de installaties.”

Betekent energie besparen ook inleveren op comfort? “Nee, wij realiseren immers comfort”; zeggen we altijd. Het vertrekpunt bij het ontwerpen van een installatie is en blijft het door de klant of uw medewerkers gewenste comfortniveau. Op comfort wil immers niemand inleveren. 

quickscan.png

Quickscan

Het energieverbruik van uw installatie in kaart gebracht

Met onze Quickscan kunnen wij uw installaties in kaart brengen. Eén van onze projectleiders komt dan bij u langs en ‘scant’ welke apparatuur u heeft en wat de status ervan is. Binnen ongeveer een uur is dat gepiept! Wij kijken naar het energieverbruik van al uw installaties, dat kan klimaatapparatuur, verlichting of een koffieautomaat zijn. Wij hebben daarnaast een puntensysteem opgesteld voor de comfortbeleving. Na afloop ontvangt u van ons een rapport met onze bevindingen, waarin ook onze adviezen en verbeterpunten zijn opgenomen.


Wilt u ook een Quickscan laten uitvoeren op uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Contact

Benieuwd naar onze visie op uw project?

Neem direct contact op:
T +31 (0)348 47 22 47
E wim.birkhoff@blr-bimon.nl

 

 

 


Op de hoogte blijven van onze activiteiten en recente ontwikkelingen?
Volg ons op LinkedIn en ‘Like’ ons op Facebook.

icon_linkedin_24px.png    icon_facebook_24px.png

Word u liever teruggebeld?

Captcha Code

Klik op de afbeelding om een andere combinatie te zien.

  • service_24h.png24-uurs- service
  • service_national.pngLandelijke dekking
  • service_tracktrace.pngTrack & Trace
  • service_helpdesk.pngTechnische helpdesk
  • BLR_ICO_Beheer_op_Afstand_DEF.pngBeheer op Afstand

Vakkundig technisch beheer van uw klimaatinstallatie zorgt dat deze optimaal blijft functioneren en vormt zo een besparing voor de lange termijn. Met onze 24/7-service, landelijke dekking, track & trace-mogelijkheid, technische helpdesk en beheer op afstand kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Meer over technisch beheer