Hotels & Leisure

Een aangenaam verblijf

Ontspannen op een aangename plek.

Onze projecten

format_quote

Onze bedrijfsvoering moest natuurlijk doorgang kunnen vinden tijdens de werkzaamheden; dat begreep BLR-Bimon maar al te goed.


Gerard Hemels, Hotel Vondel Amsterdam

In een hotel, waar alle gasten verschillende wensen hebben, kan het knap lastig zijn een comfortabel klimaat voor iedereen te creëren. Toch verzekeren wij u dat het kan.

Zo installeerden wij in Hotel Twenty Seven een klimaatsysteem waarmee iedere gast in één van de 16 luxe suites zelf het klimaat per zone kan bedienen met een iPad. De hotelier wil dat elke gast, uit welk land hij ook vandaan komt, zich heel comfortabel voelt.

Prettig voor uw gasten en uw personeel

Onze klimaatsystemen staan garant voor een gelijkmatige temperatuur waarin het in elke ruimte altijd aangenaam vertoeven is. Prettig voor uw gasten, maar ook voor uw personeel. Een aangenaam binnenklimaat draagt immers bij aan het comfort van uw hotel of andere recreatiegelegenheid zoals een bioscoop en zorgt er mede voor dat uw gasten een aangenaam verblijf hebben en graag terug willen komen.

Voor elke specifieke situatie hebben wij een oplossing. Wij zorgen daarbij uiteraard voor een scherpe prijs en een zo laag mogelijk energieverbruik.

Onze aanpak

Onze klimaatsystemen staan garant voor een gelijkmatige temperatuur waarin het in iedere ruimte altijd aangenaam vertoeven is. Prettig voor uw gasten, maar ook voor uw personeel. Een aangenaam binnenklimaat draagt immers bij aan het comfort van uw hotel, winkel of sporthal en zorgt er mede voor dat uw gasten graag terug willen komen.

Voor iedere specifieke situatie hebben wij een oplossing. Wij zorgen daarbij uiteraard voor een scherpe prijs en een zo laag mogelijk energieverbruik.

Waarom BLR-Bimon?

check  Alles-in-één

Wij leveren een alles-in-éen klimaatsysteem dat koelt, verwarmt en zorgt voor ventilatie.

check  Maximaal comfort

Een goed gereguleerd CO2-niveau door ventilatie voorkomt hoofdpijn en houdt uw gasten en medewerkers fris.

check  Duurzaam

Duurzaam advies en ontwerp op basis van uw wensen en met oog voor laag energieverbruik.

check  Professioneel

Onze monteurs doen hun installatiewerk snel en zonder overlast.

check  Gemakkelijk

Onze klimaatsystemen zijn gemakkelijk te bedienen via een regeling met touchscreen.

check  Betrouwbaar

Wij bieden kwaliteit in onderhoud en service met onze uitgebreide onderhoudsabonnementen.

Contact

Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!