Kernwaarden

Pioniers in het leveren van comfort

Al sinds 1969 zijn wij pioniers op het gebied van comfort airconditioning. De eerste airconditioners werden verkocht in de jaren twintig, maar werden op grote schaal gemaakt in Japan, America en Frankrijk vanaf de jaren vijftig. Vanaf 1969 importeerde BLR als eerste deze systemen naar Nederland.

We zijn ondertussen gegroeid tot een totaalinstallateur op het gebied van klimaatbeheersing met nog steeds dezelfde pioniersgeest als het gaat om innoverende technieken

Familiebedrijf
BLR-Bimon is een familiebedrijf. Onze klanten en ook de werknemers kiezen er voor om bij een familiebedrijf te gaan werken. We gaan voor langdurige en duurzame relaties met zowel klanten, leveranciers, adviseurs en werknemers. BLR-Bimon kiest in alle opzichten voor een lange termijn strategie om de continuïteit te waarborgen. 

Betrouwbaarheid 
BLR-Bimon is een eerlijk bedrijf. Een afspraak is bij ons een afspraak en een belofte een belofte. U kunt ons aanspreken op onze verantwoordelijkheid. 

Oplossingsgericht 
We denken niet in problemen, maar in oplossingen! 

Te allen tijden zijn wij bereid een oplossing te bedenken voor onze klanten. Wij verschuilen ons niet achter bureaucratische regeltjes, dikke technische rapporten of andere belemmeringen. Wij denken mee van advies tot onderhoud. Hierbij kiezen we voor duurzame en betaalbare oplossingen. BLR-Bimon is een bedrijf met een “hands-on” mentaliteit. 

Contact

Heeft u interesse in een kennismakingsgesprek?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


T +31 (0)348 47 22 47
E info@blr-bimon.nl

 

 

 


Op de hoogte blijven van onze activiteiten en recente ontwikkelingen?
Volg ons op LinkedIn en ‘Like’ ons op Facebook.

icon_linkedin_24px.png    icon_facebook_24px.png

Word u liever teruggebeld?

Captcha Code

Klik op de afbeelding om een andere combinatie te zien.

  • service_24h.png24-uurs- service
  • service_national.pngLandelijke dekking
  • service_tracktrace.pngTrack & Trace
  • service_helpdesk.pngTechnische helpdesk
  • BLR_ICO_Beheer_op_Afstand_DEF.pngBeheer op Afstand

Vakkundig technisch beheer van uw klimaatinstallatie zorgt dat deze optimaal blijft functioneren en vormt zo een besparing voor de lange termijn. Met onze 24/7-service, landelijke dekking, track & trace-mogelijkheid, technische helpdesk en beheer op afstand kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Meer over technisch beheer