Onze aanpak

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij voelen ons nauw betrokken bij onze directe omgeving, daarom sponsoren wij diverse lokale verenigingen en sportclubs. Wij spelen een actieve rol bij Het Knopenbad in Montfoort. Door onze samenwerking is het zwembad veel energiezuiniger geworden, en kijkt het uit naar een positieve toekomst. Net als Het Knopenbad kan Molen De Valk in Montfoort op onze steun rekenen. De molen is door onze medewerking weer volledig in bedrijf.

Omgevingsbewustzijn staat bij ons hoog in het vaandel. Onze klanten krijgen gedegen advies op het gebied van duurzame installaties en energiebesparende oplossingen voor hun nieuwe of bestaande installaties. Ook binnen ons bedrijf gaan we bewust om met materialen en energie. Het reduceren van materiaal- en energieverbruik staat hoog op onze prioriteitenlijst. Door middel van het inzetten van zonne- en windenergie reduceren wij ons energieverbruik. 

Langetermijndenken betekent voor ons als familiebedrijf dat je met respect met elkaar omgaat en continuïteit biedt. Dit uit zich in transparantie en betrouwbaarheid in klantrelaties en arbeidsverhoudingen.

Wij staan midden in de samenleving

Contact

Benieuwd naar onze visie op uw project?

Neem direct contact op:
T +31 (0)348 47 22 47
E wim.birkhoff@blr-bimon.nl

 


Op de hoogte blijven van onze activiteiten en recente ontwikkelingen?
Volg ons op LinkedIn en ‘Like’ ons op Facebook.

icon_linkedin_24px.png    icon_facebook_24px.png

Word u liever teruggebeld?

Captcha Code

Klik op de afbeelding om een andere combinatie te zien.

  • service_24h.png24-uurs- service
  • service_national.pngLandelijke dekking
  • service_tracktrace.pngTrack & Trace
  • service_helpdesk.pngTechnische helpdesk
  • BLR_ICO_Beheer_op_Afstand_DEF.pngBeheer op Afstand

Vakkundig technisch beheer van uw klimaatinstallatie zorgt dat deze optimaal blijft functioneren en vormt zo een besparing voor de lange termijn. Met onze 24/7-service, landelijke dekking, track & trace-mogelijkheid, technische helpdesk en beheer op afstand kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Meer over technisch beheer