Projecten uitgelicht

BLR-Bimon is actief in diverse branches, onder andere: retail, vastgoed, zorg, horeca, onderwijs en leisure. Bij onderstaande projecten zijn we betrokken geweest van advies naar technisch beheer. Het klimaatconcept en de engineering doen we volledig in eigen huis.

500 woningen voorzien van airconditioning

BLR-Bimon mocht in 2021 voor twee keer 250 woningen een aircosysteem bouwen. Onze monteurs hebben bijna vier maanden aaneengesloten gewerkt aan dit enorme project.

Het project bracht de nodige uitdagingen met zich mee, het heeft gevraagd om een strakke planning en een logistieke organisatie. De goede samenwerking met de opdrachtgever en onze partners hebben voor een mooi resultaat gezorgd. 

 

 

 

 

Studentenhuisvesting

doneFlexibel

doneLogistiek

doneComplex project

Slimme meters

We hebben slimme meters ingebouwd om de energie van de buitendelen te monitoren. Via een op verbruik gebaseerde vastgestelde verdeelsleutel worden de kosten verdeeld onder de studenten.

Voldoet aan geluidseisen

Om zoveel mogelijk geluid en trilling te dempen zijn de units geplaatst op een stalen constructie met daarop betonplaten van maar liefst twaalf centimeter dik. Daaromheen staan geluidschermen.

play_arrow

Behoefte aan een perfect klimaat?

Maak een afspraak

Beheer

BLR-Bimon kan meer voor u betekenen dan alleen het installeren van uw klimaatsysteem. U kunt gebruik maken van ons full-serviceabonnement, zodat u geen omkijken meer heeft naar het technisch beheer van uw installatie. Met de winkelregeling van BLR-Bimon kunt u bovendien al uw klimaatapparatuur centraal aansturen met één eenvoudig te bedienen regelpaneel. Wij beheren de klimaatsystemen van KPN, Action, Hema, Zuiderapotheken en Benu. Kunnen wij hierin ook iets voor u betekenen? Laat het ons vooral weten.

Meer informatie

Contact

Wilt u meer weten of heeft u feedback? Neem dan contact met ons op!