Beheer

Een klimaatinstallatie is een grote stap richting een energiezuiniger en comfortabeler bedrijf. Maar wilt u ook op de lange termijn van uw klimaatsysteem genieten? Dan is goed en regelmatig onderhoud van uw installatie essentieel. BLR-Bimon neemt dit graag voor u uit handen.

Technisch beheer

BLR-Bimon installeert niet alleen klimaatinstallaties, maar onderhoudt deze ook voor u. Wij lopen voorop op het gebied van verbetering en ontwikkeling van energiezuinige klimaatinstallaties en voeren vakkundig technisch beheer uit. Met het technisch beheer van BLR-Bimon investeert u niet alleen in uw klimaatsystemen, maar ook in een kostenbesparing op de lange termijn. 

 

Kwaliteit en service staan bij Oger bovenaan. Om onze klanten in onze stores zich prettig en op hun gemak te laten voelen, is een goedwerkende klimaatinstallatie voor ons van zeer groot belang. - Oger Luesink, Oger Amsterdam

Energieverbruik in kaart brengen

Door te investeren in apparatuur en klimaatinstallaties die op een slimme manier met energie omgaan, kunt u de kosten van uw energieverbruik aanzienlijk verlagen zonder dat u inlevert op comfort. Goed en regelmatig onderhoud van uw installaties is hierbij wel van groot belang.

Wilt u het energieverbruik van uw installatie in kaart brengen? Dan kan BLR-Bimon een QuickScan bij u uitvoeren. Eén van onze medewerkers komt bij u langs om uw apparatuur na te kijken op energieverbruik. We kunnen kijken naar uw installaties, uw klimaatapparatuur, verlichting, maar bijvoorbeeld ook naar een koffieautomaat. Nadien ontvangt u van ons een rapport met daarin onze bevindingen, adviezen en verbeterpunten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Met het systeem van BLR-Bimon wordt warmte-energie van de filmprojectoren teruggewonnen en gebruikt voor het verwarmen van de zalen. Dit scheelt aanzienlijk in de energiekosten. - Han Wolf, Cinelounge, Houten

Full-serviceabonnement

Met de full-serviceabonnementen van BLR-Bimon heeft u geen omkijken meer naar het technisch beheer van uw installatie. Wij nemen het volledige beheer van uw installatie in één of meer vestigingen in handen. Dit kunnen ook installaties zijn die wij niet zelf hebben aangelegd. U bespaart geld, tijd en energie, en bent bovendien verzekerd van goed technisch beheer met volledige garantie.

Door een vast bedrag af te spreken is het versturen en verwerken van kleine facturen niet meer nodig. - Wim Birkhoff, BLR-Bimon

Winkelregeling van BLR-Bimon

Met de winkelregeling van BLR-Bimon kunt u al uw klimaatapparatuur, zoals uw verwarming, ventilatiesysteem, luchtgordijnen en airconditioning centraal aansturen met één eenvoudig te bedienen regelpaneel. Ook andere apparatuur, zoals de lichtinstallatie, het alarm of de boiler kunnen hierop aangesloten worden. Door alle systemen op een energiezuinige manier op elkaar af te stemmen, bespaart u kosten en wordt investeert u in nog meer comfort in uw winkel.

De volledig automatische regeling is een uitkomst voor ons personeel: gemak dient de mens. - Jaco Jobse, Duifhuizen Lederwaren

7 redenen om te kiezen voor technisch beheer door BLR-Bimon

check  1. Meer tijd, minder kosten

Technisch beheer door BLR-Bimon levert u een tijds- en kostenbesparing op.

check  2. Regelmatig onderhoud

Regelmatig onderhoud vermindert het energieverbruik en dus de energiekosten.

check  3. Gezonde lucht

Door een goed onderhouden installatie blijft de lucht in uw ruimten gezond.

check  4. Ruim 40 jaar ervaring

BLR-Bimon heeft al ruim 40 jaar ervaring in het technisch beheer van installaties.

check  5. Landelijke dekking

Wij hebben landelijke dekking voor technisch beheer.

check  6. 24/7 bereikbaar

Onze technische helpdesk is telefonisch 24/7 bereikbaar bij storingen.

check  7. Garantieverlenging

Wij bieden garantieverlenging van uw installaties bij technisch beheer.

Contact

Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!