Beheer

Wij beheren de klimaatinstallaties van 3000 gebouwen. Dagelijks bedienen wij 1100 klanten met 26 monteurs welke worden ondersteund door onze technische binnendienst.

Maak een afspraak
format_quote

Samenwerken met de service en onderhoudsafdeling van BLR-Bimon voelt voor mij als samenwerken met collega’s.


- Johnny, VolkerWessels Telecom

Technisch beheer

BLR-Bimon installeert niet alleen klimaatinstallaties, maar beheert deze ook voor u. Onderhoud is namelijk een bepalende factor voor een goede werking van uw klimaatinstallaties. Met het technisch beheer van BLR-Bimon investeert u niet alleen in uw klimaatsystemen, maar ook in een kostenbesparing op de lange termijn. Met onze landelijke dekking en 24/7 service staan wij altijd en overal voor u klaar.

Neem contact met ons op

Technisch beheer door BLR-Bimon

Met onze landelijke dekking en 24/7 service staan wij altijd en overal voor u klaar. Naast klimaatstoringen kunt u bij ons ook loodgietersstoringen melden. Wij zijn Priva partner en nemen ook bestaande Priva installatie in beheer. Voor kleinere projecten bieden wij een domoticasysteem van Loxone aan. Hiermee kunnen wij ook kleinere installaties op afstand beheren.

Voor diverse partijen werken wij nauw samen de energieleverancier, zoals bijvoorbeeld Sedico. We doen dit onder andere voor Hema en KPN. Zo kunnen we, zonder dat het u veel tijd kost, mooie resultaten behalen.

Full-service abonnement

Met de full-serviceabonnementen van BLR-Bimon heeft u geen omkijken meer naar het technisch beheer van uw installatie. Wij nemen het volledige beheer van uw installatie in één of meer vestigingen in handen. Dit kunnen ook installaties zijn die wij niet zelf hebben aangelegd. U bespaart vooral tijd en geld op administratieve handelingen. Daarnaast kunnen wij de gebruikers sneller van dienst zijn.

Doen dit al vele jaren voor onder andere KPN, Coolinvestments, Perry Sport en Hunkemöller.

Onze projecten

Wij doen het beheer voor:

Waarom BLR-Bimon?

check  Eigen vakmensen

Wij voeren alle werkzaamheden uit met eigen mensen, van advies, montage tot beheer.

check  Meer dan 50 jaar ervaring

Al sinds 1969 werken wij direct voor de gebruiker en staan hun wensen centraal.

check  Snelheid

Met onze ruime ervaring in de retail zijn we gewend aan korte doorlooptijden.

check  Korte lijnen

We hebben continue persoonlijk contact met onze klanten.

Behoefte aan advies over beheer?

Maak een afspraak