Projecten uitgelicht

BLR-Bimon is actief in diverse branches, onder andere: retail, vastgoed, zorg, horeca, onderwijs en leisure. Bij onderstaande projecten zijn we betrokken geweest van advies naar technisch beheer. Het klimaatconcept en de engineering doen we volledig in eigen huis.

Het meest specialistische
project ooit

 

De 16 luxe suites in het TwentySeven hotel, waar regelmatig filmsterren, rijke buitenlandse ondernemers en bedrijfsdirecteuren verblijven, moesten volledig uitgerust worden met de beste klimaatsystemen. Alle kennis die BLR-Bimon in de afgelopen jaren heeft opgedaan op het gebied van klimaatbeheersing, kwam samen in dit project. Op deze manier wist BLR-Bimon voor ieder van de 16 luxe suites een unieke klimaatzone te realiseren.

Het project bracht de nodige uitdagingen met zich mee, maar het eindresultaat mag er zijn! 

Hotel TwentySeven

doneFlexibel

doneDenken in oplossingen

doneLuxe

Denken in oplossingen

Alle installaties in Hotel TwentySeven moesten aan de hoogste eisen voldoen. Om dit te realiseren in een oud gebouw vergde veel creativiteit van de monteurs op locatie.

Creatief werken

BLR-Bimon leverde en monteerde de klimaatinstallaties. Ook zijn de kamers voorzien van een touchscreen om alle installaties te bedienen.

Behoefte aan een perfect klimaat?

Maak een afspraak

Beheer

BLR-Bimon kan meer voor u betekenen dan alleen het installeren van uw klimaatsysteem. U kunt gebruik maken van ons full-serviceabonnement, zodat u geen omkijken meer heeft naar het technisch beheer van uw installatie. Met de winkelregeling van BLR-Bimon kunt u bovendien al uw klimaatapparatuur centraal aansturen met één eenvoudig te bedienen regelpaneel. Wij beheren de klimaatsystemen van KPN, Action, Hema, Zuiderapotheken en Benu. Kunnen wij hierin ook iets voor u betekenen? Laat het ons vooral weten.

Meer informatie

Contact

Wilt u meer weten of heeft u feedback? Neem dan contact met ons op!