Onderwijs & Kinderdagverblijven

Gezond spelen en leren

Een gezonde leeromgeving voor kinderen.

format_quote

BLR-Bimon zorgde in opdracht van ons bij basisschool De Groene Oase in Maasland voor een snelle montage van een nieuwe installatie tijdens de schoolvakantie. Binnen één week was alles klaar!


Paul den Heijer, Base Consultancy (opdrachtgever: Midden Delfland)

Kinderen op kinderdagverblijven zijn volop in ontwikkeling en kwetsbaar voor ziekmakers. Een gezond binnenklimaat is op kinderdagverblijven daarom van groot belang. Kinderen die in een gezonde ruimte spelen, voelen zich lekkerder en kunnen zich beter ontwikkelen. Ook jongeren op school moeten geconcentreerd kunnen werken zonder dat de slechte luchtkwaliteit hoofdpijn veroorzaakt. En daarom is klimaatbeheersing op scholen en kinderdagverblijven heel belangrijk. 

Zorgeloos spelen en leren

Onze airconditioning- en ventilatiesystemen zorgen voor een aangename temperatuur, zuiveren de lucht, verminderen de hoeveelheid CO2 en laten ziekmakers verdwijnen. En dat is niet alleen goed voor de kinderen, maar ook voor de medewerkers. BLR-Bimon levert diverse klimaatsystemen die zorgen voor een binnenklimaat waarin kinderen zorgeloos kunnen spelen of leren.

Voor elke specifieke situatie hebben wij een oplossing. Wij zorgen daarbij uiteraard voor een scherpe prijs en een zo laag mogelijk energieverbruik.

Onze aanpak

Onze klimaatsystemen staan garant voor een gelijkmatige temperatuur waarin het in iedere ruimte altijd aangenaam vertoeven is. Prettig voor uw gasten, maar ook voor uw personeel. Een aangenaam binnenklimaat draagt immers bij aan het comfort van uw hotel, winkel of sporthal en zorgt er mede voor dat uw gasten graag terug willen komen.

Voor iedere specifieke situatie hebben wij een oplossing. Wij zorgen daarbij uiteraard voor een scherpe prijs en een zo laag mogelijk energieverbruik.

Waarom BLR-Bimon?

check  Alles-in-één

Wij leveren een alles-in-éen klimaatsysteem dat koelt, verwarmt en zorgt voor ventilatie.

check  Maximaal comfort

Een goed gereguleerd CO2-niveau door ventilatie voorkomt hoofdpijn en houdt uw gasten en medewerkers fris.

check  Duurzaam

Duurzaam advies en ontwerp op basis van uw wensen en met oog voor laag energieverbruik.

check  Professioneel

Duurzaam advies en ontwerp op basis van uw wensen en met oog voor laag energieverbruik.

check  Gemakkelijk

Onze klimaatsystemen zijn gemakkelijk te bedienen via een regeling met touchscreen.

check  Betrouwbaar

Wij bieden kwaliteit in onderhoud en service met onze uitgebreide onderhoudsabonnementen.

Contact

Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!