Projecten uitgelicht

BLR-Bimon is actief in diverse branches, onder andere: retail, vastgoed, zorg, horeca, onderwijs en leisure. Bij onderstaande projecten zijn we betrokken geweest van advies naar technisch beheer. Het klimaatconcept en de engineering doen we volledig in eigen huis.

Energiezuinig klimaatsysteem

 

Duurzaamheid staat centraal in Medisch Centrum Zonnestein in Amstelveen. Tegelijkertijd staat het klimaatsysteem garant voor een hoog comfort en bedieningsgemak. Dit alles heeft geresulteerd in een BENG-certificaat. 

Dankzij nieuwe duurzame toepassingen, zoals zonnepanelen, een sedumdak, hoogwaardige dak- en muurisolatie en energiezuinige installaties, is Medisch Centrum Zonnestein nu bijna energieneutraal! 

BLR-Bimon blijft de klimaatinstallaties in de toekomst beheren, zodat deze optimaal blijven functioneren.

Medisch Centrum Zonnestein

doneEnergiezuinig

doneBedieningsgemak

doneBENG-certificaat

Bijna energieneutraal

Met het driepijps VRF-systeem kunnen we in de sportzaal koelen en in de behandelkamer verwarmen. De energie uit de sportzaal wordt hiervoor hergebruikt.

Energiezuinig ventileren

Om continu verse buitenlucht aan te kunnen voeren en vervuilde, vochtige binnenlucht af te voeren, ventileert BLR-Bimon het gebouw in zeer hoge mate.

play_arrow

Behoefte aan een perfect klimaat?

Maak een afspraak

Beheer

BLR-Bimon kan meer voor u betekenen dan alleen het installeren van uw klimaatsysteem. U kunt gebruik maken van ons full-serviceabonnement, zodat u geen omkijken meer heeft naar het technisch beheer van uw installatie. Met de winkelregeling van BLR-Bimon kunt u bovendien al uw klimaatapparatuur centraal aansturen met één eenvoudig te bedienen regelpaneel. Wij beheren de klimaatsystemen van KPN, Action, Hema, Zuiderapotheken en Benu. Kunnen wij hierin ook iets voor u betekenen? Laat het ons vooral weten.

Meer informatie

Contact

Wilt u meer weten of heeft u feedback? Neem dan contact met ons op!