Projecten uitgelicht

BLR-Bimon is actief in diverse branches, onder andere: retail, vastgoed, zorg, horeca, onderwijs en leisure. Bij onderstaande projecten zijn we betrokken geweest van advies naar technisch beheer. Het klimaatconcept en de engineering doen we volledig in eigen huis.

Bijzondere en duurzame transformatie

 

H-Park in Hilversum was een aantal jaar geleden een verzameling grote, lege panden. De transformatie die er heeft plaatsgevonden is enorm, want inmiddels is H-Park een enorm woon- en werkcomplex van 7.000 m2 (20.000 m2) aan kantoorruimte, 42 werk- en woonunits en 18 werkunits.

In eerdere adviezen werd gesteld dat H-Park verwarmd moest worden met een WKO-installatie, aangevuld met een gasgestookte cv-installatie. BLR-Bimon bracht een nieuw advies uit, waarin verwarming, comfortkoeling en tapwater geregeld zijn met warmtepompen.

H-Park

doneEnergiebesparend

doneDuurzaam

doneUniek project

Energiezuinig

BLR-Bimon mocht als totaalinstallateur het installatiewerk op het gebied van verwarming en verkoeling op zich nemen. Samen met de verbeterde gebouwisolatie leverde dit een A+++ label op.

Energie bufferen

Met meer dan 60 badkamers, is het belangrijk dat er voldoende warm tapwater ter beschikking is. Wij hebben gekozen voor 3 buffervaten van 2.000 liter in combinatie met 3 CO2 warmtepompen.

play_arrow

Behoefte aan een perfect klimaat?

Maak een afspraak

Beheer

BLR-Bimon kan meer voor u betekenen dan alleen het installeren van uw klimaatsysteem. U kunt gebruik maken van ons full-serviceabonnement, zodat u geen omkijken meer heeft naar het technisch beheer van uw installatie. Met de winkelregeling van BLR-Bimon kunt u bovendien al uw klimaatapparatuur centraal aansturen met één eenvoudig te bedienen regelpaneel. Wij beheren de klimaatsystemen van KPN, Action, Hema, Zuiderapotheken en Benu. Kunnen wij hierin ook iets voor u betekenen? Laat het ons vooral weten.

Meer informatie

Contact

Wilt u meer weten of heeft u feedback? Neem dan contact met ons op!