Retail

Verwelkom uw klanten in een aangename winkel

Een prettige temperatuur dankzij de klimaatbeheersingsystemen van BLR-Bimon.

format_quote

Als de temperatuur in de winkel niet goed is, wordt er niet gepast. Betrouwbare installaties en snelle service spelen een belangrijke rol in onze bedrijfsvoering.


Henrik Mars, Hunkemöller

Klimaatbeheersing voor een prettige winkelervaring

Een comfortabel winkelklimaat zorgt ervoor dat uw klanten prettig kunnen winkelen. Maar het zorgt er ook voor dat ze langer in uw winkels blijven, waardoor de omzet verhoogd kan worden. Daarnaast zorgt het ervoor dat uw personeel geconcentreerd kan blijven werken.

Meer verkopen, minder energie verbruiken

De winkel kan een groot deel van het jaar verwarmd worden door de warmte uit de koelingen te hergebruiken, een cv-ketel is hierdoor niet meer nodig in een supermarkt. Zo wordt uw winkel of supermarkt all-electric en kan deze met inkoop van groene stroom CO2-neutraal worden gemaakt. Als we dit koppelen met een winkelregeling kunt u bovendien het binnenklimaat en andere zaken zoals de verlichting, het alarm, en rolluiken automatisch laten aansturen, hierdoor heeft u hier geen omkijken naar. Dat scheelt tijd en bespaart u in energieverbruik.

Als we op de hoogte zijn van uw wensen, dan weten wij welk klimaatsysteem er bij u past. Wij zorgen uiteraard voor een scherpe prijs.

Onze aanpak

Onze klimaatsystemen staan garant voor een gelijkmatige temperatuur waarin het in iedere ruimte altijd aangenaam vertoeven is. Prettig voor uw gasten, maar ook voor uw personeel. Een aangenaam binnenklimaat draagt immers bij aan het comfort van uw hotel, winkel of sporthal en zorgt er mede voor dat uw gasten graag terug willen komen.

Voor iedere specifieke situatie hebben wij een oplossing. Wij zorgen daarbij uiteraard voor een scherpe prijs en een zo laag mogelijk energieverbruik.

Waarom BLR-Bimon?

check  Alles-in-één

Wij leveren een alles-in-éen klimaatsysteem dat koelt, verwarmt en zorgt voor ventilatie.

check  Maximaal comfort

Een goed gereguleerd CO2-niveau door ventilatie voorkomt hoofdpijn en houdt uw gasten en medewerkers fris.

check  Duurzaam

Duurzaam advies en ontwerp op basis van uw wensen en met oog voor laag energieverbruik.

check  Professioneel

Onze monteurs doen hun installatiewerk snel en zonder overlast.

check  Gemakkelijk

Onze klimaatsystemen zijn gemakkelijk te bedienen via een regeling met touchscreen.

check  Betrouwbaar

Wij bieden kwaliteit in onderhoud en service met onze uitgebreide onderhoudsabonnementen.

Contact

Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!