Meer branches

Meer branches

Klimaatbeheersing waar u het maar wilt.

format_quote

BLR-Bimon gaf als enige garantie op bestaande installaties, hiermee zijn ze uniek in de markt.


Jeroen Alderding, Sport Accent

Een comfortabel sport- en wellnessklimaat

Een sportschool of wellnessruimte is een mooi voorbeeld van een plek waar klimaatbeheersing erg belangrijk is. Het is niet prettig om te sporten in een ruimte die te warm of te koud is, of te ontspannen in een wellnesscentrum waar de temperatuur niet aangenaam is. Het kan op dit soort plekken lastig zijn om een comfortabel klimaat te creëren, want er wordt vaak veel in- en uitgelopen, maar juist hier is klimaatbeheersing van groot belang. En daarom regelen wij dat voor u.

Binnen werken in een aangenaam klimaat

Ook in de industrie is klimaatbeheersing van groot belang. Grote, industriële bedrijven gebruiken doorgaans veel energie. Dat betekent dat er op dit gebied een groot bespaarpotentieel is. Alle werknemers moeten prettig en geconcentreerd kunnen werken in alle ruimtes van het bedrijf, hoe verschillend van karakter deze ook kunnen zijn.

Het juiste klimaatbeheersingssysteem zorgt voor een aangename temperatuur in elke ruimte. Wij kunnen luchtverwarming van verschillende merken installeren met elk hun eigen karakteristieken, maar ook warmtestralingspanelen die een groot energievoordeel opleveren. Ventilatie zonder tocht zorgt voor verse lucht en meer comfort op de werkplekken.
 

Onze aanpak

Onze klimaatsystemen staan garant voor een gelijkmatige temperatuur waarin het in iedere ruimte altijd aangenaam vertoeven is. Prettig voor uw gasten, maar ook voor uw personeel. Een aangenaam binnenklimaat draagt immers bij aan het comfort van uw hotel, winkel of sporthal en zorgt er mede voor dat uw gasten graag terug willen komen.

Voor iedere specifieke situatie hebben wij een oplossing. Wij zorgen daarbij uiteraard voor een scherpe prijs en een zo laag mogelijk energieverbruik.

Waarom BLR-Bimon?

check  Alles-in-één

Wij leveren een alles-in-éen klimaatsysteem dat koelt, verwarmt en zorgt voor ventilatie.

check  Maximaal comfort

Een goed gereguleerd CO2-niveau door ventilatie voorkomt hoofdpijn en houdt uw gasten en medewerkers fris.

check  Duurzaam

Duurzaam advies en ontwerp op basis van uw wensen en met oog voor laag energieverbruik.

check  Professioneel

Onze monteurs doen hun installatiewerk snel en zonder overlast.

check  Gemakkelijk

Onze klimaatsystemen zijn gemakkelijk te bedienen via een regeling met touchscreen.

check  Betrouwbaar

Wij bieden kwaliteit in onderhoud en service met onze uitgebreide onderhoudsabonnementen.

Contact

Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!