Projecten uitgelicht

BLR-Bimon is actief in diverse branches, onder andere: retail, vastgoed, zorg, horeca, onderwijs en leisure. Bij onderstaande projecten zijn we betrokken geweest van advies naar technisch beheer. Het klimaatconcept en de engineering doen we volledig in eigen huis.

Zorgwoningen opwaarderen tot moderne appartementen

 

Aan de Van Vollenhovenlaan in Utrecht zijn zorgwoningen opgewaardeerd naar moderne appartementen. In dit verouderde gebouw mocht BLR-Bimon de klimaatinstallaties up-to-date maken, zodat er in de moderne appartementen optimaal genoten kan worden van een aangenaam binnenklimaat.

BLR-Bimon heeft alle installaties vernieuwd. Van nieuwe radiatoren, sanitair tot loodgieterswerk en een nieuw centraal waterleidingsysteem. 

Van Vollenhovenlaan

doneSamenwerken

doneGedetailleerd

doneModerniseren

Loodgieterswerk

Het centrale waterleidingsysteem is vervangen. Ook werd de hemelwater- en vuilwaterafvoer in het hele gebouw nieuw aangelegd.

Samenwerking

Voor de partijen die aan de Van Vollenhovenlaan werkzaam waren, was het cruciaal om alle werkzaamheden goed op elkaar af te stemmen.

Behoefte aan een perfect klimaat?

Maak een afspraak

Beheer

BLR-Bimon kan meer voor u betekenen dan alleen het installeren van uw klimaatsysteem. U kunt gebruik maken van ons full-serviceabonnement, zodat u geen omkijken meer heeft naar het technisch beheer van uw installatie. Met de winkelregeling van BLR-Bimon kunt u bovendien al uw klimaatapparatuur centraal aansturen met één eenvoudig te bedienen regelpaneel. Wij beheren de klimaatsystemen van KPN, Action, Hema, Zuiderapotheken en Benu. Kunnen wij hierin ook iets voor u betekenen? Laat het ons vooral weten.

Meer informatie

Contact

Wilt u meer weten of heeft u feedback? Neem dan contact met ons op!