Projecten uitgelicht

BLR-Bimon is actief in diverse branches, onder andere: retail, vastgoed, zorg, horeca, onderwijs en leisure. Bij onderstaande projecten zijn we betrokken geweest van advies naar technisch beheer. Het klimaatconcept en de engineering doen we volledig in eigen huis.

De snelheid van retail is op
ons lijf geschreven

In november 2020 openden maar liefst 180 winkels van The Style Outlets hun deuren. BLR-Bimon mocht bij 31 van deze winkelpanden de klimaatbeheersing, het sanitair en de ventilatiesystemen installeren. Een complex project, want er waren verschillende opdrachtgevers, zoals het bouwbedrijf en de winkeleigenaren bij betrokken.

Daarnaast moest de klimaatbeheersing in alle 31 winkels in 6 weken gerealiseerd worden. Ons retailteam heeft dit met beide handen aangepakt en tot een succes gemaakt.

The Style Outlets

doneSnel

doneDuurzaam

doneTeamspirit

Duurzame installaties

BLR-Bimon zorgde ervoor dat de installaties duurzaam waren en voldeden aan de BREEAM-certificering.

Pioniersmentaliteit

Dit project had een zeer korte doorlooptijd van offerte tot oplevering. Met de 40 jaar ervaring van ons retailteam was dit geen probleem.

Behoefte aan een perfect klimaat?

Maak een afspraak

Beheer

BLR-Bimon kan meer voor u betekenen dan alleen het installeren van uw klimaatsysteem. U kunt gebruik maken van ons full-serviceabonnement, zodat u geen omkijken meer heeft naar het technisch beheer van uw installatie. Met de winkelregeling van BLR-Bimon kunt u bovendien al uw klimaatapparatuur centraal aansturen met één eenvoudig te bedienen regelpaneel. Wij beheren de klimaatsystemen van KPN, Action, Hema, Zuiderapotheken en Benu. Kunnen wij hierin ook iets voor u betekenen? Laat het ons vooral weten.

Meer informatie

Contact

Wilt u meer weten of heeft u feedback? Neem dan contact met ons op!